Colaboratori si sponsori

In 2014,2015,2016 si 2017 baza sportiva SCADT SPORTS a organizat 12 turnee natioanale de tenis pentru amatori, si un turneu local impreuna cu primaria Slatina, turneu gratuit fara taxa de inscriere o premiera in Municipiul Slatina, am fost ajutati de colaboratori si sponsori locali.
Dorim sa multumim pe aceasta cale sponsorilor si colaboratorilor nostri.
Sponsorii care au sprijinit turneele organizate la Slatina de Scadt Sports in colaborare cu Tenis Partener sunt:
VAL INDUSTRY are ca obiect principal de activitate productia de ambalaje din tesatura de polipropilena, saci industriali, containere flexibile tip Big Bags, Jumbo, FIBCs cu capacitate de incarcare de 500-1500 kg in diferite modele si dimensiuni.
logo.jpg
PORVIGOR SUPRANIMAL SRL
Comert cu cereale, furaje si seminte pentru animale.
769_001.jpg
Ava Business Consulting and Decisions SRL
AVA BUSINESS asigura o observare atenta si detaliata a schimbarilor si tendintelor in reglementarea mediului de afaceri, astfel incat clientii sai sa beneficieze de o asistenta profesionala bine documentata.
PAGINA DE INTERNET: www.avaconsulting.biz
EL PREDA SRL
Depozit materiale de constructii.
LABORATOR PATISERIE-COFETARIE,
PAGINA INTERNET: www.facebook.com/ElPreda/
10981613_1639215406312622_5489328203008212162_n.jpg
bc AV.jpg
Service Piese S.A.
S-a infiintat pe 23 decembrie 1994 incepand activitatea in ianuarie 1995, activitate de comert piese schimb tractoare si masini agricole.
PAGINA INTERNET: www.servicepiese.ro
download.jpg
Alligator Dent S.R.L
Cabinet Stomatologic
DR.Dumitrescu Codrut Catalin
images (1).jpg
SC Scadt SA
S.C. SCADT S.A. SLATINA provine din fosta Intreprinderea Judeteana de Constructii si Montaj(IJCM) Olt, infiintata in anul 1969, avand peste 40 de ani de experienta in domeniu. Bazandu-se pe traditie si profesionalism, S.C. SCADT SA s-a organizat ca societate comerciala cu capital integral privat in ramura constructiilor, Sediul societatii si baza de productie sunt amplasate pe str. Cireasov nr. 18, în partea de N-E a municipiului, în zona industriala.
S.C. SCADT S.A Slatina are, ca obiecte principale de activitate, următoarele:
Execuţie lucrări de construcţii – montaj, obiective de investiţii industriale, social - culturale, locuinţe colective şi unifamiliale, agrozootehnice etc., precum şi reparaţii capitale ale acestora;
Execuţie lucrări tehnico-edilitare şi gospodăreşti, respectiv: alimentări cu apă, alimentări cu gaze, canalizare, drumuri, străzi etc.;
Extracţia, sortarea şi transportul agregatelor minerale, producerea de mortare, betoane şi prefabricate din beton armat atât pentru necesarul propriu, cât şi pentru terţi;
PAGINA DE INTERNET: www.scadt.ro
images.jpg
Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.
PAGINA INTERNET: www.crama-cepari.ro
download (1).jpg
Va propunem sa evadati din
cotidian, intr-o ferma de lavanda,
plina de miresme si culori.
Din lavanda bio si ingrediente
pretioase producem sapun
natural si cosmetice handmade,
decoratiuni cu lavanda si jucarii
aromatice.
PAGINA DE INTERNET: www.moaradelavanda.ro
download (2).jpg
Cu peste 10 ani de experienta in domeniul sortarii concasarii, oferim partenerilor nostrii solutii profesioniste special configurate pentru fiecare proiect in parte.
Fie ca este vorba de sortarea agregatelor naturale, concasarea granitului, producerea de filer de calcar sau obtinerea de nisip fin (0-1) avem la indemana cele mai bune solutii.
Pentru exploatarea de agregate naturale oferim de asemenea sisteme de dragare produse la cel mai inalt nivel.
Daca in cariera sau balastiera nu aveti sursa de energie, sau doriti sa aveti o sursa auxiliara, putem dimesiona un electrogenerator care sa puna totul in miscare.
Cautam se ne dezvoltam si de aceea suntem o firma deschisa care isi imbunatateste in mod constant oferta de produse si echipamente.
Am ales ca solutie o dezvoltate pe termen lung bazata pe o legatura stransa , alaturi de partenerii nostrii.
PAGINA DE INTERNET:www.tetramineral.ro
logo.gif
Sponsori nationali parteneri ai MPG TENIS PARTENER
Ciuc Radler
images (2).jpg
Head
download.png
Wilson
images.png
Bucovina
Logo-Rio-Bucovina.jpg
Tenismarket
logo11.png
Persil
download (1).png
Pro's Pro
download (2).png
Kirschbaum
download (2).jpg
Weiss Cannon
download (3).png
Heineken
download (4).jpg
Baza sportiva Scadt Sports cauta colaboratori si sponsori pentru organizarea turneelor nationale de tenis de camp pentru amatori din anul 2018.Baza ofera gratuit sponsorilor si colaboratorilor spatii de publicitate pentru benere si materiale publicitare. Putem pune la dispozitie spatii unde va puteti vinde produsele promotionale pe timpul competitiilor,si cu ajutorul platformei online tenispartener.ro va oferim publicitate online gratuita. Precizam ca in timpul competitiilor nationale baza noastra este tranzitata de cateva sute de clienti care pot deveni si clientii dumneavoastra. In 2014,2015 2016 si 2017 am fost ajutati de sponsori de talie nationala si locala. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.
Va multumim.
Toate drepturile rezervate 2015-2018 ©Baza Sportiva ScadtSports
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one